Klevgrand Slammer

freaky drumplug-in met 12 kits en veel processors

Merknieuws 14-04-2021 09:28

De naam Slammer klinkt gewelddadig (of alcoholisch) maar het is Zweeds voor 'gerammel'. Goeie naam voor een Ikea stellingkast!

Voorlopig is Slammere geen stellingkast maar wel een erg leuke drumplug-in met 12 sounds per kit en keuze uit 30 multisamplesounds van drums maar ook allerlei geslagen 'objecten' als koevoeten, emmers, spaden en teflon bakjes. Dat lijkt chaotisch maar ze zijn gegroepeerd in mooi bijeenpassende kits waarvan de sounds over elk octaaf van je toetsenbord zijn gemapped. Je kunt natuurlijk ook je eigen kit samenstellen.

Voor elke klank zijn pitch, decay, low/high eq en transient instelbaar. Voor de complete kit is er reverb, een driedelige eq en dirt, een combinatie van een squasher en distortion. Elke sound heeft een eigen send voor reverb en dirt. Verder niks geen gigantische libraries, user sampling, ueberslimme sequencers of ander gedoe maar gewoon een perfect samengestelde collectie kits met karakter, een heldere interface en een slimme effectsectie die bakken met karakter levert. Het kan clean klinken maar is op zijn best voor stevige retrodrums.

Slammer werkt als Windows/macOS vst, au en aax plug-in en kost nu 25 Dollar (normaal $ 40,-). Er is ook een iOS AUv3 versie die 10 Dollar kost

meer informatie

 

 

 

 

zoeken
zoeken