Black Lion Audio PBR TRS-BT

Het juiste draadje in het goede gaatje

Merknieuws 08-12-2023 11:12

Een patchbay lijkt misschien achterhaald, maar in studio’s en op podia met flink wat analoge apparatuur is het een onmisbaar hulpmiddel. En de Black Lion PBR TRS-BT is helemaal bij de tijd dankzij Bluetooth.

Met een patchbay kun je snel en overzichtelijk de juiste routing bepalen van je apparatuur; mengpanelen, analoge processors en effecten en natuurlijk inputs van instrumenten. Zo’n patchbay mag natuurlijk het signaal niet beïnvloeden en dan zit je bij Black Lion Audio precies goed.

Hun PBR TRS-BT is een 19 inch patchbay met 94 vergulde ¼” trs connectors, 47 boven en 47 onder. Er bestaat trouwens ook een versie met 16 XLR connectors Superhandig is het feit dat via schakelaars achterop de normalizing (half en volledig) kan worden ingesteld. Kabeltjes of losse draden heb je daarvoor dus niet nodig.

Uniek is de integratie van Bluetooth, waarmee je audio van een smart phone, tablet of andere devices direct de patchbay binnenhaalt. Om de kwaliteit daarvan te garanderen ontwikkelde Black Lion een eigen BT module met de hoogste kwaliteit codecs.

Natuurlijk zijn de in en outputs voorzien van beschrijfbare labels zodat je het overzicht bewaart!

Sontronics wordt in Nederland gedistribueerd door Hyperactive. De Black Lion Audio PBR TRS-BT kost € 319,-

Meer informatie

 

 

zoeken
zoeken