Avid Pro Tools 2020.11

Nieuw uiterlijk en audio to midi conversie

Merknieuws 13-11-2020 10:47

Het lijkt wel afgesproken werk! Eerst kondigt Ableton Live 11 aan, dan Steinberg Cubase 11 en nu meldt Avid zich met Pro Tools 2020.11

De veranderingen in deze nieuwe Pro Tools-versie zijn misschien niet enorm spectaculair, maar wel erg zinvol. Zo kun je nu tussen Classic en Dark uiterlijk switchen. Het is dankzij Space Clips mogelijk om met een muisklik alle clips op de timeline gelijkmatig te spreiden voor een beter overzicht. Opwindender is de mogelijkheid om audio in mididata om te zetten. Deze feature werd samen met Celemony ontwikkeld op basis van elementen uit Melodyne. Met Bounce Mix kun je mixes en submixes tegelijkertijd in diverse bestandstypes exporteren. Er is ook en betaversie van Bounce Mix to MOV waarmee je video's met audio kunt exporteren. Er zijn ook nieuwe exportopties voor Dolby Atmos.

Pro Tools kan nu als je het combineert met de nieuwe Pro Tools | Carbon interface, plug-in processing per track overplaatsen naar de dsp in deze interface.

 

Pro Tools 2020.11 kost als abonnement tussen de 28 tot 74,50 (Ultimate) Euro per maand. Je kunt ook voor € 559,- het programma aanschaffen met een jaar updates.

Meer informatie

 

 

 

 

 

zoeken
zoeken