Spitfire Labs Drums

Spitfire Labs Drums

gratis drumkit plug-in

In de rubriek Freeware in Interface 220 kon je al lezen over twee gratis Labs plug-ins van Spitfire Audio. Nu is de derde plug-in in de Labs serie uit.....meer »»

Spitfire Labs Drums

gratis drumkit plug-in

In de rubriek Freeware in Interface 220 kon je al lezen over twee gratis Labs plug-ins van Spitfire Audio. Nu is de derde plug-in in de Labs serie uit.....meer »»

Sample spotter app

WhoSampled voor iOs en Android

Software die direct titel en artiest van een liedje kan herkennen is er al langere tijd, maar de laatste update van WhoSampled gaat verder.....meer »»

Nektar Panorama T serie

Nieuwe keyboard controllers van Nektar

Nektar brengt met de twee modellen in de T-serie nu ook diepgaande editing voor plug-ins.....meer »»

Tangible Waves AE Modular

modulaire synth voor een budgetprijs

Het aanbod aan modules voor Eurorack of andere modulaire formats is gigantisch en wordt alsmaar groter. Tangible Waves maakt echter modules die aanzienlijk goedkoper zijn dan die van de meeste concure.....meer »»

Serious Sound Sessions video's van Abbey Road Institute Amsterdam

Masterclasses van topengineers Matt Wiggins en Ali Staton

Abbey Road Institute in Amsterdam is begonnen aan een serie Serious Sound Sessions: masterclasses van vooraanstaande engineers die je op YouTube kan bekijken. Hieronder kun je de eerste, zeer uitgebre.....meer »»

Interface Xtra 220, juli/augustus 2018

video, audio en weblinks bij de tests
  • 28-06-2018 11:06 | xtra

In Interface Xtra vind je allerlei extra's bij de artikelen in het blad: video's bij de nieuwsitems, audio en video bij de producttests, handleidingen bij de tests en demoversies van geteste software.....meer »»

John Lennon Bus in Nederland 29-6 en 13 t/m 19 juli

In 1 dag een nummer schrijven, opnemen en een videoclip maken in de grootste mobiele studio van Europa

In de VS tourt de John Lennon Educational Tour Bus al jaren langs scholen, festivals en conferenties. De Europese versie was voor het laatst in Nederland in 2014. Dit non-profit talentontwikkelingspro.....meer »»

Review van de Pioneer Toraiz AS01 monofono analoge synth

Samenwerkingsproject Pioneer en Dave Smith Instruments

De nieuwste loot aan de stam van Pioneer's Toraiz-serie, die in samenwerking met Dave Smith Instruments tot stand wordt gebracht, is de AS-1 monofone analoge synthesizer. In Interface 219, juni 2018, .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken