Nieuw instrument pack voor Modartt Pianoteq

Nieuw instrument pack voor Modartt Pianoteq

De Steingraeber & Söhne E-272 Concert Grand Piano

.....meer »»

Nieuw instrument pack voor Modartt Pianoteq

De Steingraeber & Söhne E-272 Concert Grand Piano

.....meer »»

Output Arcade

sounds in de cloud

Cloud-based sounds en loops zijn definitief de trend, Loopmasters heeft Loopcloud.net, Native Instruments is bezig met Sounds.com en ook Splice.com werkt op deze manier. Nu heeft ook Output een cloud-.....meer »»

Inschrijving Vinylized 2018 van start

De Nederlandse danceproducerscontest is gestart: de zoektocht naar de beste track is geopend

Wie produceert de beste dance track en wint een release op 12 inch vinyl? Producers kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor Vinylized, de Nederlandse danceproducerscontest. Inschrijven is mogelijk .....meer »»

apeSoft apeMatrix audio/midi router voor iOS

AU/IAA app regelt al je connecties

In de loop der tijd zijn er allerlei handige utilities verschenen waarmee je audio en midi kunt routen tussen verschillende apps en de buitenwereld. apeMatrix is echter een nieuwe en zeer complete opl.....meer »»

Waldorf kondigt Kyra nu al aan voor NAMM 2019

Nieuwe synth van Waldorf

Waldorf heeft nu al een nieuwe synth aangekondigd voor de aankomende NAMM in januari 2019. Deze virtueel-analoge synth heet Kyra en is een doorontwikkeling van de Valkyrie die we al op de NAMM van dit.....meer »»

Ableton brengt gratis Creative Extensions

Gratis tools voor Ableton Live

Ableton heeft een collectie gratis Extensions uitgebracht voor Live en daar zitten diverse, erg nuttige tools bij......meer »»

Nieuwe video's van de IK Multimedia UNO

meer over IK's nieuwe analoge monosynth

Begin mei kondigde IK Multimedia hun nieuwe analoge monofone synth UNO aan. Nu zijn er een aantal video's verschenen waarin we meer te weten komen over deze nieuwe synth......meer »»

Steinberg Dorico Pro update

Update voor Steinerg's notatieprogramma

In Interface 214 bespraken we Dorico, het ambitieuze nieuwe notatieprogramma van Steinberg. De conclusie was dat het krachtig en veelbelovend was. Met versie 2 wordern een aantal van die beloftes inge.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken