Superbooth20

Superbooth20

Modulars, miditools, synths, studiotools, software en meer

Van 23 t/m 25 april barst in Berlijn Superbooth20 los; de belangrijkste Europese beurs/happening voor elektronische en experimentele muziek. Talloze kleine en grote fabrikanten presenteren hun nieuwst.....meer »»

Superbooth20

Modulars, miditools, synths, studiotools, software en meer

Van 23 t/m 25 april barst in Berlijn Superbooth20 los; de belangrijkste Europese beurs/happening voor elektronische en experimentele muziek. Talloze kleine en grote fabrikanten presenteren hun nieuwst.....meer »»

Muzikantenevent No Man's Land in TivoliVredenburg - 27-11-2019

Musicmaker geeft advies, host het Musicmaker Demopanel en organiseert de Songwriting workout met Marike Jager

Wil je je laten inspireren door ervaren muzikanten en profs uit de muziekbusiness, je demo laten beoordelen en sowieso een leerzame middag beleven? Kom dan woensdagmiddag 27 november naar No Man’s L.....meer »»

Interface op ADE 2019 - workshop- en gearshow verslagen

Met o.a. Mow Music, Susobrino, Panda Lassow, Polynation, Marcela Rada en het Gear Test Lab

Op ADE 2019 was Interface betrokken bij diverse events. We waren host van drie In The Studio With-sessies tijdens ADE Sound Lab en presenteerden de workshop van Maddix tijdens de Revealed Day Conferen.....meer »»

Interface op ADE - Maddix, Susobrino, Panda Lassow, Rob Black & Max Oude Weernink

Tijdens ADE Sound Lab en de Revealed Day Conference

ADE, Amsterdam Dance Event, is het grootste evenement wereldwijd op dit gebied: een combinatie van clubfestival en businessconferentie voor elektronische muziek, met 2.500 artiesten op het affiche, di.....meer »»

Revealed Day Conference tijdens ADE

Met Maddix Bella Ciao Track Walkthrough presented by Interface

Op zaterdag 19 oktober organiseert Revealed Recordings, het label van Hardwell, in vier zalen van Q-Factory Amsterdam voor de derde keer de Revealed Day Conference tijdens ADE. Deze conferentiedag gaa.....meer »»

Q-Factory open dag za 21 september - met Aquarium Sessions Will & The People en veel meer

Kom kijken bij ons op de redactie!

Muziekmakerscentrum Q-Factory in Amsterdam bestaat deze maand september 5 jaar! Dat betekent een maand lang feest. Op 5 september opende Candy Dulfer de jubileummaand met een exclusieve show, op 28 se.....meer »»

Hybrid Drums Experience in Q-Factory Amsterdam - 13 juni 2019

Oscar Kraal, Nicky Hustinx, Michael Schack, Yori Olijslagers, Jasper Meurs

Slagwerkkrant, Interface en Ableton presenteren deze avond Hybrid Drums Experience met vijf topdrummers in de intieme Kleine Zaal van Q-Factory in Amsterdam. De eerste 25 bezoekers krijgen een Ablet.....meer »»

Muzikantendag 2019 in Melkweg, Amsterdam 18 mei

Volledig programma bekendgemaakt met drumclinic Tim van Delft, panels en natuurlijk het Demospreekuur!

De jaarlijkse Muzikantendag, georganiseerd door Buma Cultuur en GRAP, is dit jaar op zaterdag 18 mei. Op deze dag opent de Melkweg haar deuren voor muzikanten, producers, young professionals en iedere.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken