Control Voltage CV via een audio interface

Ik zat me af te vragen of ik CV signalen door mijn audio interface kon sturen (vanuit de computer) maar dat bleek niet te kunnen want mijn interface heeft geen DC-coupling. Er zijn enkele audio interf.....meer »»

Waves Audio CLA EchoSphere

Gratis delay/reverb plug-in en meer aanbiedingen op Black Friday

Het is Black Friday en dat betekent hoge kortingen op veel software en soms ook hardware. Bij Waves niet alleen fikse kortingen op alles maar ook een uitstekende gratis plug-in.....meer »»

Cherry Audio Surrealistic MG-1 Plus en Synth Stack Bundle

Gratis “Moog” synth plug-in en synthbundel in de aanbieding

Cherry Audio brengt de laatste tijd regelmatig betaalbare synth plug-ins uit. De nieuwe Surrealistic MG-1 Plus is nu korte tijd zelfs gratis en een bundel met 3 synths en Voltage Modular Core kost nu .....meer »»

Boz digital labs El Clapo

Handclaps van intiem tot massaal

Als je geen ruimte, tijd of genoeg vrienden hebt om zelf claps op te nemen heeft boz het antwoord met El Clapo; 'It's never been easier to give yourself the clap!”.....meer »»

Alesis Debut Kit

Een complete elektronische drumkit met midi voor 260 Euro!

Wie over een elektronische drumcontroller nadenkt maar er niet veel geld voor over heeft moet eens naar de Debut Kid van Alesis kijken......meer »»

Behringer Swing

USB midi controller/sequencer en meer

Tijd voor een update van Behringer. Het merk introduceert een goedkoop keyboard/sequencer en de prijs van de Behringer MonoPoly is bekend.....meer »»

Blackstar Carry-on Piano

Opvouwbaar 88 toetsen keyboard met usb-midi en sound engine

Kleine keyboards met 2 of 3 octaven zijn er zat, maar wat als je meer octaven nodig hebt? Dan kun je terecht bij de opvouwbare Carry-on Piano.....meer »»

Scope Labs Periscope

Unieke karaktermicrofoon met ingebouwde compressor

Heeft de loodgieter iets laten liggen? Nee, het is een nieuwe microfoon met een uniek uiterlijk en unieke eigenschappen.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken