Meer oompf met de gratis SK10 plug-in van WavesFactory

Meer oompf met de gratis SK10 plug-in van WavesFactory

.....meer »»

Meer oompf met de gratis SK10 plug-in van WavesFactory

.....meer »»

Klappen en stampen

.....meer »»

Win een Roland DJ-808 dj-controller

Best of both worlds van Roland en Serato!

Sinds de release op 909 Day (9 Sept 2016), is de DJ-808 DJ Controller the talk of the town. Roland en Serato hebben de krachten gebundeld om het beste van beide werelden te investeren in één DJ Contro.....meer »»

Apogee Electronics Symphony I/O mkII thunderbolt-audio-interface

Flexibel met analoog karakter
  • 25-02-2017 15:57 |

Apogee bevindt zich al jaren aan de absolute top als het gaat om converters en audio-interfaces. Hun zeer flexibel te configureren Symphony I/O-concept heeft een update gekregen en is nu leverbaar in .....meer »»

Remixvideo Mac

Mixvibes maakt de populaire RemixLive software waarmee je met behulp van een pad controller samples kunt triggeren op je computer, bijvoorbeeld voor live remixes of dj-sets. Maar nu richten ze hun aan.....meer »»

Interface Xtra 206, maart 2017: video, audio, weblinks

  • 22-02-2017 12:02 | xtra

In Interface Xtra vind je allerlei extra's bij de artikelen in het blad: video's bij de artikelen, audio en video bij de producttests, handleidingen bij de tests en demoversies van de geteste software.....meer »»

Interface Freeware 206: Filterjam, Cassette Drums, Kobalt

Elke maand selecteren we de beste gratis programma’s, plug-ins en sounds voor de lezers van Interface en de bezoekers van de website.
Om de software te downloaden klik je op de naam.....meer »»

NAMM show verslag video's

Interface xtra 206 extra!
  • 22-02-2017 12:02 | xtra

Net als ieder jaar bezoekt de redactie van Interface de NAMM show, de belangrijkste muziekbeurs ter wereld. In onze dagverslagen hebben we je een enorm aantal nieuwtjes direct van de beursvloer gebrac.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken