U-he Repro-1

U-he Repro-1

Plug-in versie van de monofone Pro-One

Van de beroemde Sequential Circuits Prophet 5 analoge synth zijn al lang geleden verschillende plug-inversies gemaakt, maar de monofone Pro-One is nu door u-he aangepakt......meer »»

U-he Repro-1

Plug-in versie van de monofone Pro-One

Van de beroemde Sequential Circuits Prophet 5 analoge synth zijn al lang geleden verschillende plug-inversies gemaakt, maar de monofone Pro-One is nu door u-he aangepakt......meer »»

Korg iWavestation iOS en Kaossilator Android

Twee nieuwe apps

Korg breidt zijn collectie analoge apparatuur steeds verder uit maar dat betekent bepaald niet dat ze niks meer aan software instrumenten doen. Na de recente Arp ODYSSEi, zijn er nu twee nieuwe apps......meer »»

Doe mee aan de 'Proud of my Alphas Photocontest' van Focal

Focal verlaagt prijzen Alpha studiomonitors met 15% tot einde jaar

Tot het einde van het jaar, 31 december 2016, doet Focal een een wereldwijde actie. Ze verlagen de prijzen van Focal Alpha studiomonitors met 15% en via een groot social media event #proudofmyalphas.....meer »»

Interface Xtra 204, december 2016: video, audio, weblinks

  • 25-11-2016 15:11 | xtra

In Interface Xtra vind je allerlei extra's bij de artikelen in het blad: video's bij de artikelen, audio en video bij de producttests, handleidingen bij de tests en demoversies van de geteste software.....meer »»

Minimoog Special in Interface december 2016

Minimoog historie - analogica - primeurtest reissue Minimoog Model D - muziek
  • 25-11-2016 14:11 | xtra

De Minimoog Model D (anno 1970) is essentieel geweest in de ontwikkeling van de elektronische muziek. Deze eerste analoge synthesizer die geschikt was voor livegebruik, werd geproduceerd tot en met 19.....meer »»

Interface Freeware 204: Elastik, MiniModular, TransientSplitter

Elke maand selecteren we de beste gratis programma’s, plug-ins en sounds voor de lezers van Interface en de bezoekers van de website.
Om de software te downloaden klik je op de naam......meer »»

Keith McMillen Instruments en Kickstarter

Crowdfunding is een belangrijk platform waar kleine innovatieve ondernemers nieuwe producten presenteren en de financiering rond proberen te krijgen. Daar zitten ook regelmatig items bij die te maken .....meer »»

Black Friday aanbiedingen

Alle aanbiedingen op rij!

Black Friday is in de VS de dag na Thanksgiving, waarop allerlei artikelen met stevige korting de deur uitgaan. Daar doen ook heel veel makers van software aan mee......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken