Abstrakt Instruments Avalon Bassline

Abstrakt Instruments Avalon Bassline

.....meer »»

Abstrakt Instruments Avalon Bassline

.....meer »»

Korg MiniLogue en Arturia Matrixbrute video's

.....meer »»

NAMM Show 2016 - Dag 4

Met o.a. tracktion, Fluid Audio, Keith McMIllen, Rob Papen, Antelope Audio, Dangerous Music, Denon, Eiosis

Het stof daalt langzaam neer op de beursvloer van de NAMM show en na vier dagen vol adrenaline keert iedereen weer huiswaarts met het hoofd vol veelbelovende apparaten en software. Het wordt voor Inte.....meer »»

NAMM Show 2016 - Dag 3

Shure, M-Audio, Tascam, MFB, Manley, Sputnik, Alesis, PreSonus, Modal Electronics, iConnectivity, Teenage Engineering, Icon Synthogy, McDSP, Audiodamage, ADM14

De Interface-redactie speurt op de NAMM-show naar het nieuwste van het nieuwste op studio-, recording-, dj-, en pro audio gebied. Zo halverwege de tweede dag komt de stoom ons uit de oren. Wat is er w.....meer »»

NAMM Show 2016 - Dag 2

Oberheim, Zoom, Korg, Akai, Alesis, Expressive E, Yamaha, Yamaha, MOTU, M-Audio en meer

De Interface-redactie is in Anaheim om op de NAMM show te spotten wat voor spannende producten er allemaal te zien zijn. We houden je vanaf de NAMM show van dag tot dag op de hoogte. We zijn toe aan d.....meer »»

NAMM Show 2016 - Dag 1

Roland, Arturia, Nord, Drawmer, Focal, Rossum, Morpheus, PSP, Apogee, PreSonus, Numark, IK Multimedia, Manley

De NAMM show is zojuist feestelijk geopend. Met een mooi zonnetje in de rug hier in L.A. zijn we toch maar naar binnen gegaan en noteerden we de eerste nieuwtjes bij Arturia, Nord, Drawmer, Focal, Ros.....meer »»

NAMM Show 2016 - Preview

Met Warm Audio, Waldorf, Korg, Yamaha, Celemony, Denon, Lumit, Kurzweil, Meris. Zoom, Allen & Heath, Unity Audio, IK Multimedia, PMC, tracktion, Samson, Akai

De redactie van Interface reist binnenkort naar Anaheim, om op de jaarlijkse NAMM Show te ontdekken wat we dit jaar voor productnieuws kunnen verwachten. Nu al hebben een aantal fabrikanten losgelaten.....meer »»

Roland System-500

.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken