Nieuwe versie van Audio Evolution Android daw

Nieuwe versie van Audio Evolution Android daw

.....meer »»

Nieuwe versie van Audio Evolution Android daw

.....meer »»

Nieuwe betaalbare multi-touch DAW controller van Raven MT

Een product van Slate Digital

Het bedienen van een daw met een muis werkt op zich prima, maar eigenlijk is het niet echt een intuïtieve manier om software te bedienen. Met een tablet wordt het al iets logischer, maar zo'n ding is .....meer »»

Arturia Experience Event tijdens ADE

Win een van de 10 gratis kaarten!

Arturia geeft tien gratis entreekaarten voor de Arturia Experience Event weg. Dit event vindt plaats op 14 oktober, tijdens het Amsterdam Dance Event in de SugarFactory. Met performances van Met Falco.....meer »»

Acoustics Essentials Seminar

Amptec organiseert op 14 oktober een seminar over akoestiek waarin de basisprincipes, richtlijnen en vele praktische info en voorbeelden worden gegeven om de akoestiek van een regieruimte, opnamestudi.....meer »»

NS1nanosynth

Synth in je jaszak

Modulaire synthesizers waren altijd grote, complexe apparaten, als je tenminste genoeg modules wilde hebben. De nieuwe generatie modulaire synths is vaak compacter en af en toe zelfs redelijk betaalba.....meer »»

Roland Juno-DS synthesizer gelanceerd

Keyboard voor studio- en livemuzikanten

Roland heeft een nieuwe Juno synthesizer gelanceerd onder de naam DS, vooral bedoeld voor instrumentalisten. Er zijn twee modellen een met 61 toetsen (5,3 kg) en een met 88 toetsen (16.2 kg) met het I.....meer »»

Soundcraft Si Impact digitale mengtafels

40-input Digital Mixing Console and 32-in/32-out USB Interface with iPad® Control

Soundcraft lanceert met de Si Impact de nieuwste telg in de Si-familie compacte digitale mengtafels. De nieuwe Si Impact heeft 40 ingangen en brengt de laatste innovaties op gebied van digitaal mixen,.....meer »»

SAE organiseert gratis workshops op zondag 11 oktober

Op zondag 11 oktober hervat SAE haar gratis workshopserie. Je kan je inschrijven voor de live sound workshop HOW TO GET THAT STUDIO SOUND ON STAGE! door Arne van der Heijden, en voor de Music Business.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken