Kim Bjørn Patch & Tweak with Moog

Nieuw boek over semi-modulaire analoge synthese

Merknieuws 17-09-2020 10:29

Wie met semi-modulaire Moog synthesizers aan de slag wil kan terecht bij een nieuw boek van Kim Bjørn. het boek staat vol met nuttige info, schema's en fraaie foto's en is de moeite waard voor alle liefhebbers van analoge synthese

Kim Bjørn schreef eerder al het uitstekende boek Patch&Tweak en nu heeft hij samen met Moog een nieuw boek uit dat zich speciaal op semi-modulaire Moog synthesizers richt, met name Mother-32, DFAM, Subharmonicon, Grandmother en Matriarch.

Je vind uitgebreide beschrijvingen van deze synths, uitleg over gebruik met externe apparaten, patch technieken, en sound design tips voor beginners en gevorderden.

Het voorwoord is van filmcomponist Hans Zimmer en in het boek staan interviews met diverse elektronische muzikanten waaronder Suzanne Ciani, Trent Reznor, Lisa Bella Donna, Paris Strother, Hannes Bieger en Herb Deutsch, mede-ontwerper van de MiniMoog. Verder interviews met de technici van Moog en hoogtepunten uit de geschiedenis van het bedrijf.

Patch & Tweak with Moog is 200 pagina's dik en bevat talloze foto's en illustraties. Verschijningsdatum is 6 november, prijs $ 42,- (€ 40,-)

Meer informatie

zoeken
zoeken