aanmelden
Problemen met harde schijf
vragen 22-08-2013 15:14
Ik heb een Sata harde schijf voor audiodata, die het op zich goed doet maar af en toe uitvalt terwijl de computer aanstaat. Als ik dan een of twee keer herstart, doet-ie het weer. Wat kan het probleem zijn?

Maurice

Beste Maurice,

Het is goed mogelijk dat er iets mis is met de harde schijf. In elk geval is het verstandig er geen data meer op te saven en alle data op die schijf onmiddellijk te back-uppen. Het is verstandig om even de aansluitingen te checken. Open je computer en druk zowel de stroom- als data-aansluitingen van de hd goed aan; bij de schijf zelf en op het moederbord. Sluit hem ook eens aan op een andere Sata aansluiting van het moederbord, als die beschikbaar is.

Ik heb zelf ooit vergelijkbare problemen met een harde schijf gehad, en toen bleek na heel veel zoekwerk dat de aansluitingen van de gebruikte Sataplug iets te ruim waren. Na vervangen van die kabel was het probleem verholpen. Levert dit allemaal niets op, dan is het verstandig de schijf zo snel mogelijk te vervangen door een nieuw exemplaar

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com