Universal Audio Apollo Twin usb  – voor Windows

Universal Audio Apollo Twin usb – voor Windows

Test en video

.....meer »»

Universal Audio Apollo Twin usb – voor Windows

Test en video

.....meer »»

RØDE VideoMic Me

Richtmicrofoon voor iPhone of iPad

Er zijn onderhand heel wat goeie en minder goeie mics voor je smart phone of tablet, maar die houden zelden echt rekening met het feit dat je tegelijk ook video-opnames wilt maken. De VideoMic Me zou .....meer »»

Keymusic's Rock Palace jubileert

Grootste muziekwinkelketen van de Benelux

Is het begonnen in Den Haag of in Sint Niklaas? Keymusic is de grootste muziekwinkelketen van de Benelux sinds ze de winkels van Feedback overnamen. De Belgische winkels zijn begonnen in Sint Niklaas,.....meer »»

Interface Xtra 192, oktober 2015: video, audio, weblink

  • 24-09-2015 14:09 | xtra

In Interface Xtra vind je allerlei extra's bij de artikelen in het blad: video's bij de artikelen, audio en video bij de producttests, handleidingen bij de tests en demoversies van de geteste software.....meer »»

Interface Freeware 192: Studio One Prime, Phazor, Code Red Free

Elke maand selecteren we de beste gratis programma’s, plug-ins en sounds voor de lezers van Interface en de bezoekers van de website.
Voor weblinks naar de genoemde items, klik op de naam......meer »»

Falco Benz workshop tijdens Muzikantendag On Tour

Een Interface workshop: 'Hoe je als dj-producer écht live kunt gaan – digitaal én analoog'
  • 24-09-2015 14:09 | xtra

Muzikantendag On Tour komt dit najaar naar Amersfoort en Breda. Met workshops, masterclasses en demopitches worden muzikanten geïnspireerd en geïnformeerd over zowel de artistieke als de zakelijke asp.....meer »»

Roland Boutique serie mini-synths

JP-08, JX-03 en JU-06

Roland heeft drie nieuwe compacte synthesizers van Roland onder de titel 'Roland Boutique' uitgebracht. Het gaat om digitale hardware synths die gebruik maken van Analog Circuit Behaviour (ACB)......meer »»

Portable sequencer van Tangible Instruments

Arpeggio

Er zijn enorm veel apps waarmee je kunt sequencen op je tablet, maar Tangible Instruments gelooft meer in hun nieuwe mini hardware sequencer Arpeggio......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken