aanmelden
Uche Uche
vragen 01-01-2014 11:26
Een tijdje geleden heb ik een tweedehands Kurzweil K2000 rack gekocht. Bij thuiskomst viel pas op wat een kettingroker de vorige eigenaar moet zijn geweest. De Kurzweil blaast via de ventilator aan de achterkant constant een vervelende rooklucht uit als hij aanstaat. Het apparaat ventileren heeft niet geholpen. Enig idee wat ik hieraan kan doen?

Edo

Beste Edo,

Controleer eerst eens of het inderdaad tabakslucht is, en niet een onderdeel in de voeding of iets dergelijks, dat langzaam aan het verkolen is.

Soms wil het wel eens helpen om een stofzuiger een paar uur lang de lucht uit het apparaat te laten wegzuigen. Een andere mogelijkheid is om een middeltje dat tabakslucht absorbeert (verkrijgbaar bij de drogist) in de kast te zetten. Probleem is dat die middeltjes meestal weer naar kunstmatige bloemetjes  stinken. Als je niet bang bent om de kast open te maken, zou je de meest stinkende onderdelen (zoek ze op met je neus!) − of beter nog: alles waar je bij kunt − kunnen reinigen met een doekje en iets als Glassex. Voor de kleine ruimtes kun je wattenstaafjes gebruiken. Doe meteen ook de buitenkant als je toch bezig bent. Pas op dat je niets verbuigt of afbreekt en laat alles goed opdrogen voordat je de stekker weer in het stopcontact steekt!

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com