Deukje in mijn woofer

Ik heb Behringer Truth monitors, waar ik al jaren mee werk en die prima functioneren. Laatst viel er echter iets tegen een van de speakers en nu zit er een deuk in het zwarte rondje midden in de woofe.....meer »»

Klinken buizen echt beter?

Een kennis van mij zweert bij buizen voorversterkers. Volgens hem klinken die veel beter dan transistors. Ik gebruik zelf de microfoon voorversterker in mijn M-Audio interface om mijn Rode microfoon o.....meer »»

Computer start niet op met externe drives

boot priority

Ik heb een computer setup met een Gigabyte UD3 Moederbord met Intel5960x processor.  Een M2 kaartje wordt gebruikt om Windows 8 te installeren, een 500GB SSD voor recording, en een 4TB Harddisk vo.....meer »»

Kebu's Roland synths

driedelige video over oude en nieuwe Rolandsynths

Kebu is een Finse elektronische muzikant met een studio propvol synths. Hij maakte een mooie driedelige video over Roland synths.....meer »»

Beter klinkende vocals en backingvocals

De laatste tijd neem ik veel zang op, vaak mijn eigen stem, soms die van anderen. Dat zijn zowel lead vocals als koortjes. Ik heb een goeie Rode condensator mic en een fatsoenlijke pre-amp in mijn gel.....meer »»

Mixer met ongeaarde voeding

Ik heb een tweedehands mixer gekocht die ongeaard is. Ik weet ongeveer wat aarde inhoud, maar wat voor gevolgen heeft het voor het apparaat en alles wat er op aangesloten is?.....meer »»

Patchbay voor aansluiten apparatuur

Inmiddels heb ik een drietal effect processoren in mijn 19 inch kast hangen, die werkloos toekijken. Graag wil ik deze weer gebruiken met mijn interface zonder al te moeilijk gedoe met aansluiten e.d......meer »»

Wat is CV?

Ik zie in Interface heel vaak de term CV , maar ik begrijp niet goed wat dat precies is. Kunnen jullie me dat uitleggen?.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken