Buitenkansje voor bezitters van Stylus RMX

Buitenkansje voor bezitters van Stylus RMX

.....meer »»

Buitenkansje voor bezitters van Stylus RMX

.....meer »»

Soundcraft Ui firmware-update

De Ui12 en Ui16 (Ui-Serie - zie Interface 194) een ingrijpende firmware-update meekrijgen. Nieuwe units maar zeker ook bestaande (reeds in gebruik zijnde) units kunnen gratis deze nieuwe firmware inst.....meer »»

Wat is fantoomvoeding?

Ik kom in de tests in Interface vaak de term fantoomvoeding tegen, maar ik heb geen idee wat dat precies is. Kan iemand me dat uitleggen? .....meer »»

Lekkere stoel voor in mijn studio

Het is misschien een hele rare vraag, maar ik ben al een hele tijd op zoek naar een goede stoel voor in mijn studio. Hebben jullie nog tips op dat gebied?.....meer »»

Bassdrum opnemen met een luidspreker

Ik maak regelmatig opnames van mijn eigen bandje, maar het lukt me maar niet om een lekkere bassdrumsound uit een drumstel te halen. Ik zou natuurlijk ook samples kunnen triggeren, maar dat wil onze d.....meer »»

Patchbay

Ik werk met een kleine analoge Soundcraft mixer en dat klinkt prima, maar ik heb wel te weinig inputs om al mijn apparatuur permanent aan te sluiten. Nu bedacht ik me dat je daarvoor een patchbay kunt.....meer »»

De Minimoog is terug

De Minimoog is ongetwijfeld de meest iconische synthesizer ever. Iedereen van enige faam heeft er op gespeeld. Binnenkort is ie weer verkrijgbaar!.....meer »»

Boss truck on tour in mei en juni

Doe mee aan de Spot the Truck Contest

We zagen ‘m op de Musikmesse voor het eerst, de imposante Roland/Boss truck, met uitklapbaar podium en een flinke demoruimte. De truck toert eind mei begin juni door de Benelux! Veertig voet gitaristi.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken