Oberheim OB-X8

Oberheim OB-X8

videodemo's

Oberheim is terug met een fantastische nieuwe synth; helemaal analoog, met de tpische Oberheimklanken en een authentieke mix van OB-8/OBX/OBXa. Nu zijn er enkele uitgebreide video's met sounds.....meer »»

Oberheim OB-X8

videodemo's

Oberheim is terug met een fantastische nieuwe synth; helemaal analoog, met de tpische Oberheimklanken en een authentieke mix van OB-8/OBX/OBXa. Nu zijn er enkele uitgebreide video's met sounds.....meer »»

Universal Audio Hitsville EQ collection

Motown eq

Met de UAD 10.1 update introduceert UA een emulatie van de eq die Motown gebruikte voor al hun legendarische hits. Hitsville EQ collection is er behalve de Apollo interfaces ook voor het recent geïnt.....meer »»

Softube Atlantis Dual Chambers

de galm van Abba

Zweden heeft sinds de jaren 60 een constante stroom aan succesvolle artiesten en producers voortgebracht. Dank aan Abba, Roxette, Max Martin etc. Vaak werkten ze in de Stockholmse Atlantis Studio met .....meer »»

Aodyo Anyma Phi

Physical modeling op zijn flexibelst

Op zoek naar iets anders dan de populaire vette en scheurende analoge sounds? Anyma Phi levert unieke akoestisch -aandoende sounds, maar wel met enorm flexibele editing.....meer »»

De opwindendste items van Superbooth 22

We scanden de jaarlijkse Superbooth in Berlijn, een event van wereldbelang voor liefhebbers van elektronische muziek en instrumenten in al zijn verschijningsvormen. In dit artikel signaleren we de bel.....meer »»

Open Dag bij Bax Music in Goes, zaterdag 28 mei

Demo-optredens & workshops, aanbiedingen, rondleiding en meer

We kunnen weer, dus laten we het dan ook gaan doen! Op naar de Open Dag van Bax Music in Goes, die na de editie in 2019 alleen streamend kon plaatsvinden. Ze hebben een mooi programma gemaakt, met een.....meer »»

Mike Dean is producer, componist en engineer voor de groten - van Kanye West tot Lana Del Rey

Extra's bij het interview in Interface 251, juni-juli 2022
  • 12-05-2022 11:06 | xtra

Mike Dean is sinds 2002 de vaste producer van Kanye West, tot en met het recente Donda2 aan toe. Over het opnameproces met Kanye mag hij niet veel zeggen, maar in het anderhalf uur durende interview m.....meer »»

Download nieuwe freeware! Whispair, Iota Mini, D-Lay/Fireverb

Interface Freeware 251: de beste gratis software & sounds

Elke uitgave selecteren we in deze rubriek de beste gratis programma's, plug-ins en sounds voor de lezers van Interface en de bezoekers van onze website. Klik op de naam om de software te downloaden......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken